Förvaring

När hösten kommer med blåst och regn är det tryggt att veta att båten blir väl omhändertagen. Avriggning, upptagning och uppställning sköts av van personal. Vill man ha hjälp med motorservice och annat så är det heller inga problem.


— Vinterförvaring —

Inomhus – kallhall
Servicevarvet har 5000 m2 under tak för uppställning av båtar. Det innebär att ca 200 båtar kan övervintra i våra kallhallar. Ett bekvämt och säkert sätt att förvara båten. Vi debiterar endast för de m2 som går åt beräknat utifrån båtens största längd (inkl ev. badbrygga o.d.) och största bredd. Inga extra tillägg för sidoutrymmen eller dylikt. Vid all förvaring gäller att båten ska vara försäkrad av ägaren. Varvet har ingen möjlighet att försäkra egendom som tillhör någon annan.

Inomhus – varmhall
En varmhall om 550 m2 som skapar en bra möjlighet för din båt att hålla sitt skick lite längre. Slipp även att tömma båten på textiler/dynor och få mer plast hemma. Vi debiterar endast för de m2 som går åt beräknat utifrån båtens största längd (inkl ev. badbrygga o.d.) och största bredd. Inga extra tillägg för sidoutrymmen eller dylikt. Vid all förvaring gäller att båten ska vara försäkrad av ägaren. Varvet har ingen möjlighet att försäkra egendom som tillhör någon annan.


— Sommarplatser —

Vid brygga
Vi har ett 40-tal båtplatser vid brygga för flera olika storlekar.