Reparationer och motorservice— Försäkringsskador —

Det finns tillfällen när båtägaren kan skatta sig lycklig att båten var ordentligt försäkrad. Och att det finns kunnig personal som kan ta hand om skadorna. Skador som kan uppstå vid närkontakt med dykdalb, brygga eller i värsta fall med en annan båt. Ett oväntat grund kan drabba mycket mer än bara köl och kölinfästning, motorfästen och inredning kan också behöva åtgärdas. Motorhaverier är alltid ovälkomna.
Listan över skador som kan uppstå är oändlig, men hittills har vi kunnat åtgärda allt. Till belåtenhet för båtägaren – och försäkringsbolaget.a


— Motorer —

Motorer som har varit med några behöver ibland repareras, ja ibland till och med renoveras. Vi ser det som en service till våra kunder att även motorn ska kunna repareras eller renoveras. Dagens båtar lever betydligt längre än dess motor så även den behöver årlig kärlek.


— Servicebåten —

Servicebåten utgör en extra trygghet för våra kunder. Är kunden i den norra delen av skärgården och får problem kan vi gå ut med båten och kanske åtgärda problemet på plats. Men i besvärligare fall blir det bogsering ”hem” till varvet. Det är ändå här de flesta och bästa resurserna finns.